Synnes har vært i jobben i fire år og har med seg 120 soldater og 13 befal på oppdraget de har i regi av Nesset Musikkfest. Garden består av både gutter og jenter som er inne til førstegangtjeneste. Kompaniet han har med seg startet i oktober 2016 og har siden da trent og terpet for å bli best mulig. De fleste dimmer i september i år. I musikktroppen er det erfarne musikere som søker seg inn og da gjerne med fortid i korps landet rundt, ca 30 av 75 er jenter. Alle soldatene Synnes har med seg, har søkt seg til tjeneste i Garden, enten musikktroppen eller drilltroppen.

Etter påsketider er de gjerne ute på oppdrag, både dagsturer og lengre turer. I fjor var de ved flere anledninger på oppdrag i utlandet, og i år har Nesset vært heldige med et noe lengre opphold. Hovedattraksjonen blir selvfølgelig oppvisningen i sentrum med påfølgende festkonsert om kvelden. De har også vært i Ålesund og oppe ved Mardalsfossen under sitt opphold her i Nesset.

Kampen på KGB ble en fest både på og utenfor banen. Eidsvåg holdt 0-0 til pause, men det ble til slutt seier til Garden med fire mål. EIL stilte med flere tidligere spillere og noen helt nye – les Ole Christian Haagensrud. Sjefen sjøl, Lars Petter, gjorde comback og jagde flere sjanser som spiss.

Vi ønsker Garden lykke til med sine opptredener i dag og riktig god sommer. Tusen takk for at dere valgte dere Nesset.
Garden laget også show på sidelinja.

Korpsene øver sammen med Gardens Musikktropp

Jan Erik Synnes, Jan-Børge Silseth og Lars Petter Bjerkeset