Låne

Billån

Billån Du vil finne det beste billånet - Hva bør du tenke på? Det viktigste først Et billån er et spesialisert lån for å finansiere et bilkjøp. Lånet blir gitt med sikkerhet i selve bilen. Effektiv rente på et billån er generelt litt høyere enn et boliglån, typisk …

Les mer

Skrevet av Nessetbanken Monday December 3, 2018

Boliglån

Boliglån Finn beste boliglån til deg og din boligdrøm Boliglån Beste boliglån - Den komplette guiden (oppdatert 22. oktober 2019) Det viktigste først Boliglån er en type lån som gis til privatpersoner for å kjøpe bolig. Boliglån er et langsiktig lån med pant i fast …

Les mer

Skrevet av Nessetbanken Monday December 3, 2018

Smålån

Smålån Smålån i 2019 - dette trenger du å vite Det viktigste først Et smålån er som navnet antyder et lite forbrukslån med kort nedbetalingstid . Markedet for smålån er lite i Norge fordi de fleste nordmenn minst har et kredittkort i lommeboka som på mange måter …

Les mer

Skrevet av Nessetbanken Monday December 3, 2018

Rammelån

Rammelån Lån uten en fast tilbakebetalingsplan

Les mer

Skrevet av Nessetbanken Monday December 3, 2018

Rammelån

Boliglån For Unge

Boliglån For Unge Slik tar du opp et Boliglån For Unge og dette bør du vite om BSU-ordningen Boliglån for unge  |  Boliglån når du er ung  |  Verdt å vite om blu  |  Lane Boliglån for unge Boliglån når du er ung Verdt å vite om blu

Les mer

Skrevet av Nessetbanken Sunday March 3, 2019

Boliglån For Unge - Dette bør du vite om BSU-ordningen

Lån når det lønner seg

Livet forandrer seg - og det gjør lånebehovene dine også. Nessetbanken var alltid her for å hjelpe deg.

Renter og gebyrer Signer dokumenter

Kontakt banken om lån

Hva slags lån trenger du?

Billån

Boliglån for unge

Boliglån

Rammelån

Refinansiering

Forbrukslån

Et forbrukslån er et lån uten krav til sikkerhet. Det betyr at det ikke er nødvendig å stille eiendeler eller egenkapital som sikkerhet for å få innvilget lånet.

Med et forbrukslån kan du bruke pengene til hva du vil, for eksempel oppussing, reiser eller til uforutsette utgifter.

Billån

Hvilket billån er best og hvilket er billigst? Det kan være mye å sette seg inn i når drømmebilen er til salgs eller man har funnet det perfekte tilbudet på bobil. Hvilkan bank tilbyr det beste billånet, de gunstigste betingelsene eller den mest fleksible nedbetalingsplanen? Her får du infomasjon om billån, hva grønne billån er og bankene du bør vurdere.

Bobillån

Skal du kjøpe bobil, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi pant i kjøretøyet. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt bobil. Maksimal nedbetalingstid er ti år, men dette avhenger av hvor gammel bobilen er når du kjøper den.

Campingvognlån

Når du skal kjøpe en campingvogn, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi pant i campingvognen. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt campingvogn. Maksimal nedbetalingstid er ti år, men dette avhenger av hvor gammel campingvognen er når du kjøper den.

Enkelt å søke

  • Du kan få lån når du kjøper fra forhandler, eller om du handler av en privatperson.
  • Søk lån på nett og få svar med en gang.

Søk lån til bobil eller campingvogn

Lån til motorsykkel / firehjuling

Motorsykkellån

Når du skal kjøpe en motorsykkel, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi pant i motorsykkelen. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt MC. Maksimal nedbetalingstid er sju år, men dette avhenger av hvor gammel motorsykkelen er når du kjøper den.

Firehjulinglån

Når du skal kjøpe en firhjuling eller ATV, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi salgspant i kjøretøyet. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt firhjuling. Maksimal nedbetalingstid er sju år, men dette avhenger av hvor gammel firhjulingen er når du kjøper den.

Enkelt å søke

  • Du kan få lån når du kjøper fra forhandler, eller om du handler privat.
  • Søk lån på nett og få svar med en gang.

Les om lån til motorsykkel eller om lån ATV firehjuling.

eller firehjuling

Lån til snøscooter

Skal du kjøpe en snøscooter, kan du få lån hos oss. Som sikkerhet tar vi salgspant i scooteren. Lånet kan brukes til kjøp av både ny og brukt snøscooter. Maksimal nedbetalingstid er sju år, men dette avhenger av hvor gammel snøscooteren er når du kjøper den.

  • Du kan få lån når du kjøper fra forhandler, eller om du handler av en privatperson.
  • Søk lån på nett og få svar med en gang.

Søk lån til snøscooter

Boliglån

Mellomfinansiering

Mellomfinansiering er for deg som både skal kjøpe og selge bolig. Denne løsningen gjør at du kan kjøpe ny bolig, før du selger den du bor i. Du får et kortsiktig lån som gjør at du kan overta ny bolig før du har mottatt oppgjør for salget av den gamle. Du låner hele beløpet til den nye boligen frem til du får solgt den gamle. 

Ved mellomfinansiering må banken vite verdien på boligen du skal selge. Det er derfor lurt å ha startet salgsprosessen eller å ha fått en verdivurdering. Kontakt banken før du legger inn bud på ny bolig.

  • Kan innvilges for en periode på inntil seks måneder.
  • Lånet er avdragsfritt.

Byggelån

Når du skal bygge hus, kan du ta opp byggelån for å betale løpende utgifter i byggeprosessen. Lånet etableres som en kredittramme, og disponeres etter nærmere avtale med banken.

  • Når huset er ferdigstilt, og ferdigattest foreligger, blir byggelånet gjort om til et boliglån.
  • Renten beregnes ut fra lånebeløpet som er benyttet.

Verdens mest lønnsomme kaffeprat?

Forslag til deg som ikke har satt nyttårsforsett ennå: Bestill et rådgivermøte i banken.

5 grunner til at du bør snakke med banken

… og at du bør gjøre det ofte.